Fornuftig fragt

Ved alle ordrer

Øvelser & idéer

Få idéer og sparring

Få rådgivning

15+ års erfaring

Kontakt

Til foreninger, svømmehaller og bassinundervisere

Besøg B2B shoppen

Tiltræk flere udøvere til at træne og motionere i dit bassin

“DTV” – Dit Træningscenter i Vand

billig fragt

eller afhent efter aftale

N

klubfordele og -rabatter

opret din konto

Sign up

Få Tilbud, Tips og Træning

øvelser og aktiviteter

Få ideer og sparring

Lækre redskaber til senior-træning

Undervisningen bliver absolut mere sjov med lækre redskaber i flotte farver. Især hånd og ben vægte er populære, hvor kursisterne giver udtryk for at redskaberne er nemme at gribe om og lette at sætte på fødderne.

De store bolde er sjove og udover forskellige boldspil er de også populære til balance øvelser, hvor man sidder på bolden som på en stol, men der skoddes rundt i alle retninger. Med lukkede øjne bliver det rigtig sjovt.

Lis Jørgensen

Underviser, Ældre Sagen Århus Nord

Hurtig og effektiv betjening og sparring

Vi fra Harlev IK Svømmeklub har handlet med Tina fra Aqua Moves gennem mange år.
Tina har altid leveret en fremragende betjening og sparring i forbindelse med diverse køb, lige fra bælter til banetov og ikke mindst vores store satsning med en oppustelig vandaktivitetsbane.
Der er altid hurtig og effektiv betjening og levering – og man bliver holdt godt i hånden uanset hvad man har brug for. I mange tilfælde kan man nøjes med at beskrive sit behov, og vupti står man med gode forslag man kan tage stilling til.
Tina og Aqua Moves er helt klart vores yndlingsleverandør. Man er her ikke bare en kunde i mængden men får tilbudt skræddersyede løsninger til ethvert behov

Mette Christiansen

Harlev IK Svømmeklub

Genial samarbejdspartner

Tina (AquaMoves) kan sit kram! Vi har i Odder Svømmeklub handlet med Tina, når vi har skulle bruge alt fra almindelige svømmeplader (bensparksplader) til kreative havfruehaler målrettet netop vores behov. Særligt med havfruehalerne har Tina være en genial samarbejdspartner, som har tænkt ud af boksen, lyttet til vores behov og kommet med flere forskellige løsningsforslag, der endte ud i det, der føles som en skræddersyet løsning til OS. Det er tydeligt, at Tina har en bred viden indenfor vandaktiviteter. Tøv derfor ikke med at give hende et kald, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du har brug for. Når du handler med Tina, er det baseret på god dialog og gensidig tillid. Så er du på udkig efter de helt rigtige redskaber til din vandaktivitet, er du havnet det rigtige sted!

Gina V. Madsen

Breddeansvarlig, Odder Svømmeklub

Kvaliteten er altid i top

Samarbejdet med AQUA MOVES er et opbyggende, inspirerende og kvalificerende samarbejde om vandtræning for alle aldersgrupper. Tina er ekspert inden for hendes område og har kvalitet som varemærke. Vi bruger AQUA MOVES i samarbejdet fordi kvaliteten altid er i top, både i detaljerne, farver og kreativitet med specielt legetøj til de yngste, et prisleje som er fornuftigt og yderst tilsvarende i forhold til kvalitet, men også AQUA MOVES’ interesse for at finde ind til netop det næste omdrejningspunkt omkring en opbyggende sparring på træning, gør en markant forskel. Derfor bruger vi AQUA MOVES, hver gang.

Pernille Nymann Jensen

Opbygger af svømmefællesskaber og træning, Nordjylland