OM AQua MOves

Velkommen til AQUA MOVES

 

“Smart Gear, Powerful Training”

Jeg hedder Tina Nygaard og er grundlægger af AQUA MOVES.

Her får du lækkert udstyr til sjov træning – fordi det er mest effektivt i længden.
Og ALTID kombineret med individuel og målrettet sparring og rådgivning.

Ønsker du aktivitetsudvikling i forhold til gear og træningsforløb, der skaber synlige og bæredygtige resultater?

Da er du på rette sted.

Vand og træning skaber succesfulde resultater

Med baggrund i mit internationale aquatic netværk af professionelle undervisere og business partnere lancerer jeg aquafitness workshops på den årlige konference “Aqua Inspiration”,   målrettet bestyrelser og instruktører i svømmeklubber – i samarbejde med DGI Svømning og Dansk Svømmeunion.

 Jeg har specialiseret mig i AQUAFITNESS – med undervisning og udbredelse af motionsformen, og med innovativt udstyr og funktionelle redskaber, der skaber optimale præstationer – både individuelt og i fællesskaber.

Mit speciale er hensyntagen træning i varmt vand med fokus på funktionelle bevægelser og træning, der styrker hjerte og hjerne for livslang bevægelighed, velvære og smertelindring.

Min ekspertise er høj-effektiv træning på fitness maskiner og udstyr i / på vandet, der booster fysik, helbred og mental sundhed.

HAPPY FLOWER

Professionelt aqua potentiale

Jeg er merkantilt uddannet fra Aarhus BSS, og har efterfølgende videreuddannet mig indenfor bassintræning, aquafitness, anatomi, træningslære og yoga.

Siden 2008 har jeg undervist i svømmeklubber, aftenskoler og på skræddersyede, individuelle vandudviklingsforløb med fokus på tilegnelsen af vandkompetencer og glæden ved vand.

I 2018 blev jeg inviteret ind i DGI Svømnings Aktivitetsledelse i Østjylland, som bidrager til DGIs visioner og indsatser om “Flere voksne i vand” og “Bevæg dig for Livet”.  Et perspektivrigt hverv med fokus på øget udvikling af vandaktiviteter, hvor AQUAFITNESS er top-prioritet og udviklingspotentialet.

Jeg er altid på jagt efter nye effektfulde produkter og langtidsholdbare træningskoncepter og -metoder.  Og som fagprofessionel indenfor træning i vand ønsker jeg forsat at udvikle og bidrage til flere innovative og værdiskabende vandaktiviteter. Vil du være med?