Fornuftig fragt

Ved alle ordrer

Øvelser & idéer

Få idéer og sparring

Få rådgivning

15+ års erfaring

Kontakt

OM TINA NYGAARD 

VELKOMMEN

 

Jeg hedder Tina Nygaard, og jeg er indehaver af AQUA MOVES, som jeg startede den 1. september 2017.

Hos AQUA MOVES får du professionelt udstyr til svømning og træning i vand. Du får brugbare redskaber til den livsvigtige læring og undervisning i at udnytte vandets fortræffelige egenskaber.
Og ALTID kombineret med min personlige og relevante sparring og vejledning. AQUA MOVES er til for at skabe en glad og sund livsstil med vandet – hele livet.

Ønsker du aktivitetsudvikling, så du kan tiltrække flere glade deltagere til at komme og træne i dit bassin? Til det, har jeg i 2023 udviklet et komplet træningskoncept hvor du får rådgivning, undervisning og fitnessmaskiner, og jeg sørger for at hjælpe dig sikkert og godt i gang –  AquaFitness+

Træning og bevægelse i vand skaber glad og sund livsstil 

Med solid baggrund i mit internationale netværk af fagprofessionelle undervisere og forretningspartnere indenfor vandsport lancerer jeg aquafitness workshops på den årlige konference “Aqua Inspiration”,  der henvender sig til bestyrelser og instruktører i svømmeklubber, svømmehaller og andre bassinundervisere – i samarbejde med DGI Svømning og SvømDanmark.

Jeg har specialiseret mig i AQUAFITNESS – med udbredelse og undervisning i motionsformen, og med professionelt udstyr og praktiske redskaber, der skaber optimal værdi – både individuelt og i fællesskaber.

Mit speciale er hensyntagen træning i varmt vand med fokus på funktionelle bevægelser, der styrker hjerte og hjerne for livslang bevægelighed, velvære og smertelindring.

Min ekspertise er aktivitetsudvikling og træning på fitnessmaskiner i vand, samt anbefaling af konkrete redskaber og vejledning i praktiske øvelser, der fremmer og understøtter fysisk, mental og social sundhed.

HAPPY FLOWER

Kort om min baggrund

Jeg er merkantilt uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus, og har efterfølgende videreuddannet mig med uddannelser og kurser i bl.a. bassintræning og Halliwick-konceptet (En-til-en svømme-tilgang), aquafitness, anatomi, træningslære, yoga, AI CHI og SMART Training.

Siden 2008 har jeg undervist i svømmeklubber, aftenskoler og på skræddersyede, individuelle udviklingsforløb med fokus på tilegnelsen af vandkompetencer og glæden ved vand.

I 2018 blev jeg inviteret ind i DGI Svømnings Aktivitetsledelse for Østjylland, med lokal forankring i Århus. Som frivillig Aktivitetsledelse bidrager vi til DGIs visioner og indsatser om bl.a. “Flere voksne i vand” og “Bevæg dig for Livet”.  Et tillidsvækkende hverv med fokus på øget udvikling af vandsportsaktiviteter, hvor AQUAFITNESS er min top-prioritet og udviklingspotentiale.

Jeg stræber altid efter gode kvalitetsprodukter og langtidsholdbare træningskoncepter og -metoder.  Og som fagprofessionel indenfor træning i vand ønsker jeg fortsat at motivere og etablere flere relevante og værdiskabende vandsportsaktiviteter og træningsfælleskaber i vandet.

Og meget gerne i samarbejde med dig! Lad mig høre fra dig.

Med venlig hilsen

Tina Nygaard