Fornuftig fragt

Ved alle ordrer

Øvelser & idéer

Få idéer og sparring

Få rådgivning

15+ års erfaring

Kontakt

Ønsker du hjælp til nye vandaktiviteter – se mine udbud her

 

Repræsenterer du en svømmeforening, en aftenskole eller en svømmehal og søger du bassintræning eller undervisning i aquafitness?

Eller er du interesseret i et undervisningsforløb omkring vandskræk eller har du et ønske om at afholde et event, der skal sætte fokus på nyt udstyr og flere deltagere i vandet?

Så tilrettelægger vi sammen en målrettet vandaktivitet der bringer dig til næste niveau.

Aquafitness undervisning og træningsforløb

Jeg tilbyder træning indenfor fagspecifikke områder under motionsformen aquafitness som omfatter:

 

  • Senior træning i varmt og koldt vand
  • Aqua Yoga
  • Ai Chi
  • Træning for voksne i koldt og varmt vand – med eller uden træningsudstyr 
  • Undervisning på fitness udstyr i / på vand: SUP Stand Up Paddel, Cykler, Løbebånd, Cross Trainer, Aqua Step, Aqua Boards, Trampolin, Aqua Poles, AquaWallGym Træningssystem. Læs evt. også om mit komplette træningskoncept AquaFitness+
Erfaren underviser

I samarbejde med DGI underviser jeg på uddannelsesforløb og korte spotkurser indenfor AQUAFITNESS målrettet svømmeforeninger. 

Jeg underviser på DGIs uddannelser: “Aquafitness Grunduddannelsen” og “Genoptræning i Vand” samt på DGIs kortere inspirationskurser af ca. 4 timers varighed. Her er formålet at inspirere og udfordre deltagernes undervisningsvaner og rutiner samt præsentere dem for nye øvelser og aktiviteter.

Det er praksisnære forløb indenfor bl.a. aqua yoga, aquafitness for kvinder, deep water running, aqua bike, skånsom senior træning og genoptræning. 

De korte kurser og forløb kan arrangeres som et “in-house” forløb hos en svømmeforening, hvor tema og kursusindhold skræddersyes efter foreningens behov og konkrete ønsker. Det kan bl.a. være “You Turn” forløb, hvor vi har fokus på at støtte og motivere motionsuvante til en sundere livsstil.

Endelig kan du møde mig som underviser på udvalgte DGI Landsstævner hvor jeg udfordrer deltagerne i de forskellige aquafitness genrer.

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, så send mig en mail, så skal vi nok finde ud af, hvad du har brug for og hvordan vi bedst får dig derhen.

Hensyntagen træning i varmt vand

Har du en gruppe personer med fysisk nedsat funktionsevne og smerter i led og muskler af forskellig karakter, så kan vandet tilbyde disse personer noget ganske særligt.

For disse mennesker er aktiviteter i vand, og særligt varmt vand, en lease for kroppen. Fra min praksis fortæller flere deltagere mig om smertenedsættelse og øget bevægelighed efter en træning. Og de oplever øget velvære og bedre nattesøvn.

Vandet og dets fysiske egenskaber udgør det perfekte træningsrum, idet kroppen bliver vægtløs og mobiliteten øges. Led- og muskelsansen påvirkes af opdriften.

Skal vi sætte et program sammen og et træningsforløb til personer med udfordringer i bevægeapparatet?

 

Acquami®

Aquafitness og wellness for personer med handicap

AQQUABELT BASIC

Har du brug for sparring omkring vand-aktiviteter og træning for personer med fysiske og/eller psykiske handicap?

Læs successhistorie her:

I en privat forening “Aqua Turbo” laver vi  aquafitness og wellness aktiviteter for en mindre gruppe mennesker med handicap. Gruppen tæller desuden forældre og pædagoger.

Fællesnævneren er at motion, bevægelse og det sociale aspekt går hånd i hånd, når vi arbejder i de kolde og varme bassiner på Egmont Højskole i Hou.

Hvad skal vi sætte op til dig?

Halliwick 1:1 træning og bevægelse

WATER UP & DOWN

Halliwick er 1:1 undervisning i svømning for  personer med fysiske og psykiske handicaps.

Halliwick metoden har vist sig at være særdeles velegnet som svømmeundervisning til ikke-handicappede, bl.a. vandskrække både børn og voksne.

Formålet er at den enkelte person på sigt skal kunne bevæge sig frit og uafhængigt i vandet – at kunne svømme. Personen bliver gennem øvelser og leg fortrolig med vandet og opøver krops- og vejrtræknings-kontrol.

Lad os tage en dialog om dit behov.

Private undervisningsforløb

AQQUAWRISTES

Kæmper du med vandskræk?

Jeg tilbyder individuel privatundervisning til vandskrække personer, som typisk har et brændende ønske om at færdes ved og i  vandet og lære at mestre kroppen i vandet.

Her er et par succesreferencer fra to fantastiske, modige piger, der begge overvandt deres vandskræk sammen med mig: Rikke Karlsen, Randers, også kendt fra TV2s reportage udsendelse “Havfruer på dybt vand” og livscoach Anne Birkefeldt Timmann, Grenå.

Kunne du også tænke dig at lære at nyde vandet som de to piger ?

Udvikling og afvikling af events

Sæt gang i nye tiltag og aktiviteter med et event:

  • Flyt fitnesscenteret ned i vandet!
  • Bevægelse, bølgeskvulp og bolde i vandet!
  • Skab motionsfællesskaber i vandet!
  • Outdoor Aqua Actions!
  • SUP

Kunne en af disse titler være overskriften på et event i din svømmehal eller forening?

Står du med ledig bassinkapacitet? Mangler du aktiviteter og træningsstationer? Ønsker du at afprøve udendørs træning – i friluftsbadet, i havet, i søen ?
Eller har du en anden ide, der skal afprøves ved et event?

Lad os tage en dialog og sammen finde et event der kan sætte gang i bevægelsesglæden i dit vand.

Babysvømning

Jeg tilbyder undervisning i babysvømning på hold eller individuelt forløb med fokus og udgangspunkt i sansemotorik og forældre/barn relationen.

Så står du og mangler en kompetent underviser, kan du kontakte mig her.

 

DISC’O’ BOCCE